24 Şubat 2012 Cuma


Merhaba ayakkabı aşıkları.
Bugün size çok süslü olmayan ama tarzıyla iddialı bir ayakkabıdan bahsetmek istiyorum.
 Gövdesi siyah, tabanı ve topuğu ahşap renkli bu zarif botu, bileği sarıp yan tarafında biten bir kemer ve toka tamamlıyor. Botu karakteristik gösteren en önemli detay ise ön kısmında kemerin altından burnuna kadar devam eden kalın dikiş çizgisi.

Tabanın yanlarındaki çift sıra kalın dikişler de ben buradayım diyen detaylardan…  Botun iç kısmında bir fermuar yer alıyor ve giyip çıkarırken ne kadar işe yaradığını göreceksiniz. Sadece aksesuar değil aynı zamanda fonksiyon sahibi...

Bu tokalı bayan platform bot oldukça rahat bir kalıba sahip. Bunu da bizzat alıp giymiş bir arkadaşımın sözlerine dayanarak söylüyorum :) Kendisi ilk satın aldığında 2-3 gün fermuarı kapatmakta zorlanmıştı ancak şu an çok rahatmış. Zaten ne zaman ziyaretine gitsem sürekli bu botu ayağında görüyorum.
Hem ofis gibi iç mekanlarda hem de koyu rengi sayesinde dışarıda giymeye uygun.
Bu rahat ve zarif bota sahip olmak isterseniz www.ayakkabiaskina.com adresinde "kadın/günlük" kategorisinde veya buraya tıklayarak bulabilirsiniz. Şu an için sadece havale ile alışveriş yapılabiliyor ancak 1-2 haftaya kadar kapıda ödeme ve kredi kartı ile satış da başlayacak. Bir sonraki yazıya kadar hoşçakalın ve aşkla kalın ayakkabı aşıkları.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder