12 Mart 2012 Pazartesi

Moda ayakta mı kalpte mi?


Funmyra Serene Love Özel Tasarım Bayan Bot


Bu soru farklı zamanlarda ve biçimlerde belki de binlerce kez sorulmuştur? Bu kez de Funmyra Koleksiyonundan Serene Love botu görünce bu soru tekrar aklımıza geldi. Ayakkabı modası deyince aklımıza ayakta sergilenen moda gelse de aslında modanın öncelikle kalplerimizi fethettiği kesin. Ünlü ayakkabı tasarımcısı Funda Pehlivan da bunun farkında olsa gerek ki Serene Love tasarımında, botun bilek kısmına minik bir kalp yerleştirmeyi ihmal etmemiş.


Gerçek deriden üretilen lacivert bootie’nin tabanı kösele kaplama. Topuk boyu da 10,5 cm. Kalp deseni keçe malzemeden yapılmış ve gövdeye içeriden dikişle tutturulduğu için kopma, düşme gibi bir ihtimali yok.
Kışın son günlerinde, davetli olduğunuz gecelerde boy göstermeniz için göz alıcı ve rahat bir bota ihtiyacınız varsa kesinlikle değerlendirmeniz gereken bir model.


Tasarımın güzelliği kadar kalitesine de diyecek sözümüz yok.  36 – 40 arası numaralarda bulunan Funmyra Serene bayan bot 268 TL’lik fiyatıyla www.ayakkabiaskina.com/ozel-tasarim/serene-love adresinde sizleri bekliyor.
Bonus kartlara 12 taksit imkanı sayesinde rahatça sahip olabileceğiniz gibi, kapıda ödeme ya da havale seçenekleriyle de kendi ödeme tercihinizi belirleyebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder