23 Mart 2012 Cuma

Topuğuna güvenen böyle gelsin


Belki de yazın en güzel taraflarından birisi iysilere daha fazla özgürlük getirmesi. Yaz geldi, ayakkabılar yavaş yavaş açılmaya, ferahlamaya başladı. Kadınsılığın en dikkat çekici yanlarından biri de topuklar olsa gerek. Şimdi topuklarınızı açıkta bırakmaya ne dersiniz?


Funmyra koleksiyonundan The Cage platform mercan rengi topuklu ayakkabı ile siz de yazlık kombinlerinizi tamamlayabilirsiniz. Genel olarak sade bir tasarıma sahip olan gizli platformlu topuklu Funmyra The Cage’in tasarımında en çok öne çıkan detaylar, topuğa kafes görünümü veren 8 adet bant. Ayrıca burun kısmında 2 metal zımbayı birbirine bağlayan dikişler de şık bir görünüm oluşturuyor.
Tamamı gerçek deriden ve el işçiliği ile üretilen Funmyra The Cage, gizli platformuyla da yüksek topuğuna rağmen ayağınızın rahatlığını sağlıyor. 12 cm yüksekliğindeki ökçesi gövde ile aynı renkte. Tabanı ise natürel renk…


Her zaman eğlenceli ve özel tasarımlara imza atan Funmyra markasının klasik modellerinden birisi olan The Cage tarzıyla olduğu kadar rahatlığıyla da kalbinizi çalacak.
268 TL’lik fiyatıyla satışa çıkan Funmyra The Cage topuklu ayakkabıya sahip olmak isterseniz buraya tıklamanız yeterli. Bonus karta 12 taksit imkanı ve yeni üyelere %10 indirim fırsatını da kaçırmamanızı tavsiye ederiz.

1 yorum: